De fiscale voordelen voor donateurs

In 2013 hebben wij de ANBI status gekregen, dat betekent dat wij voldoen aan de voorwaarden die de belastingdienst stelt om als Algemeen Nut aangemerkt te worden. Dit heeft tevens voor de donateur enkele fiscale voordelen. In 2014 zijn de normen voor de ANBI enorm aangescherpt. Er moet meer dan ooit voldaan worden aan voorwaarden met betrekking tot de besteding van de donaties en openheid in de stichting. Wij zijn erg blij dat wij ook in 2019 de ANBI status hebben behouden.

Stichting Sinterklaas Kapoentje regelt sinterklaascadeautjes voor gezinnen die hier zelf de financiële middelen niet voor hebben. Ons doel is om in 2019 minimaal 150 kinderen te kunnen ondersteunen met een sinterklaascadeautje. Hiervoor is geld nodig, uw donatie kunnen wij dan ook goed gebruiken. Met €35 maken wij al een kind blij!

Sinterklaas Kapoentje geeft kinderen op 5 december hét kado wat ze aan Sinterklaas vragen. Sponsor jij ons om dit mogelijk te maken? Doneren kan op onze site makkelijk via de donatieknop. Www.sinterklaaskapoentje.org of via www.whydonate.nl/fundraising/stichting-sinterklaas-kapoentje/nl ... Lees meerLees minder

Bekijk op Facebook

Onze Promo van vorig jaar!! Is het voor uw portemonnee ook al veel te snel pakjesavond??
Tot 1 oktober as nemen wij alle aanmeldingen aan!! Aanmelden gaat via bewindvoering, wijkteams, scholen en andere instanties. Op onze site staan alle gegevens. Want Sinterklaas is er voor alle kinderen!!Een VESTEMA Videoproductie
... Lees meerLees minder

Bekijk op Facebook

Word vrijwilliger

Onze stichting draait volledig op vrijwilligers. Niemand die diensten voor ons verleent, krijgt hiervoor betaald. De opbrengsten worden 1 op 1 omgezet in cadeautjes voor de kinderen. Wij werken niet met strijkstokken.

Alle beetjes helpen

Wilt u samen met uw collega’s, sportvereniging, familie of anderszins een sponsoractie opzetten? Neem dan contact met ons op!