De fiscale voordelen voor donateurs

In 2013 hebben wij de ANBI status gekregen, dat betekent dat wij voldoen aan de voorwaarden die de belastingdienst stelt om als Algemeen Nut aangemerkt te worden. Dit heeft tevens voor de donateur enkele fiscale voordelen. In 2014 zijn de normen voor de ANBI enorm aangescherpt. Er moet meer dan ooit voldaan worden aan voorwaarden met betrekking tot de besteding van de donaties en openheid in de stichting. Wij zijn erg blij dat wij ook in 2019 de ANBI status hebben behouden.

Stichting Sinterklaas Kapoentje regelt sinterklaascadeautjes voor gezinnen die hier zelf de financiële middelen niet voor hebben. Ons doel is om in 2019 minimaal 150 kinderen te kunnen ondersteunen met een sinterklaascadeautje. Hiervoor is geld nodig, uw donatie kunnen wij dan ook goed gebruiken. Met €35 maken wij al een kind blij!

De Sint is echt terug naar Spanje! De kados allemaal uitgepakt en de jutezakken kunnen weer opgeborgen worden....WACHT...HELP ONS EN VERZAMEL DE JUTEZAKKEN!! Dan kunnen we ze volgend jaar weer vullen!!Een VESTEMA Videoproductie ... Lees meerLees minder

Bekijk op Facebook

Vanavond hebben onze bezorgPieten van MBO Amersfoort EVAopleiding ervoor gezorgd dat alle gezinnen hun zak bezorgd kregen! Hopelijk allemaal een fijne Pakjesavond gehad! ... Lees meerLees minder

Bekijk op Facebook

De laatste loodjes, het is een kluif maar met deze donatie hebben ook de tieners na 5 december een fuif!
Dank je wel sven van 033Sinterklaasstad en Pathé
... Lees meerLees minder

Bekijk op Facebook

Word vrijwilliger

Onze stichting draait volledig op vrijwilligers. Niemand die diensten voor ons verleent, krijgt hiervoor betaald. De opbrengsten worden 1 op 1 omgezet in cadeautjes voor de kinderen. Wij werken niet met strijkstokken.

Alle beetjes helpen

Wilt u samen met uw collega’s, sportvereniging, familie of anderszins een sponsoractie opzetten? Neem dan contact met ons op!