De fiscale voordelen voor donateurs

In 2013 hebben wij de ANBI status gekregen, dat betekent dat wij voldoen aan de voorwaarden die de belastingdienst stelt om als Algemeen Nut aangemerkt te worden. Dit heeft tevens voor de donateur enkele fiscale voordelen. In 2014 zijn de normen voor de ANBI enorm aangescherpt. Er moet meer dan ooit voldaan worden aan voorwaarden met betrekking tot de besteding van de donaties en openheid in de stichting. Wij zijn erg blij dat wij ook in 2017 de ANBI status hebben behouden.

De Stichting Sinterklaas Kapoentje regelt sinterklaascadeautjes voor gezinnen die dit zelf financieel niet kunnen betalen. Ons doel is om in 2018 minimaal 150 kinderen te kunnen ondersteunen met een sinterklaascadeautje. Hiervoor is geld nodig, uw donatie kunnen wij dan ook goed gebruiken. Met €35 maken wij al een kind blij!

Vandaag hebben ook de mini's van Rugbyclub Eemland hun welverdiende prijs voor Scoren voor Kapoentje in ontvangst mogen nemen. Enorm veel dank De Kabouterhut voor de heerlijke pannenkoeken! ... Lees meerLees minder

Bekijk op Facebook

ZO BLIJ!! Vanuit Zwolle kregen we deze 2 enorme tassen vol JUTEZAKKEN!! Deze kunnen we straks weer gevuld op de stoep zetten van blije kinderen!!
Bianca Schutte Dank je wel!!
... Lees meerLees minder

Bekijk op Facebook

Lege flessen voor volle jutezakken
Jumbo Hoevelaken Westerdorpsstraat

De klanten van Jumbo Hoevelaken hebben zich in de maand november en december van hun beste kant laten zien. €215,00 Is er opgehaald met de emballage voor het goede doel Sinterklaas Kapoentje. Een Amersfoortse stichting die kinderen in minder bedeelde gezinnen een échte pakjes avond zorgt. Met dit geld en andere sponsorbedragen zorgen de vrijwilligers van Kapoentje er voor dat komende 5 december er ouders zijn die zich niet in financiële bochten hoeven te wringen, maar dat 200 kinderen in Amersfoort en omstreken een zélf gekozen kado in een jutezak vol lekkers bij hen thuis krijgen, van Sinterklaas. Want Sinterklaas Kapoentje gooit ook wat in hun schoentjes!
Hiermee maken we aanstaande 5 december weer kinderen blij!!!
... Lees meerLees minder

Bekijk op Facebook

Wordt vrijwilliger

Onze stichting draait volledig op vrijwilligers. Niemand die diensten voor ons verleent, krijgt hiervoor betaald. De opbrengsten worden 1 op 1 omgezet in cadeautje voor de kinderen. Wij werken niet met strijkstokken.

Alle beetjes helpen

Wilt u samen met uw collega’s, sportvereniging, familie of anderszins een sponsoractie opzetten? Neem dan contact met ons op!